Skip Navigation
 

Zwembad De Nieuwe Hateboer

Het familiebad in de regio

De baden
Zowel topsporters als recreanten voelen zich als thuis in ons 25 meter wedstrijdbad waar de gehele dag mogelijkheden zijn om te zwemmen. Echte vroege vogels kunnen al in de prille ochtend aan de slag en degenen die liever overdag en ’s avonds zwemmen, komen later. U kunt sporten in ieder jaargetijde. In de winter vertoeft u in het 32 graden bad en rond u uw bezoek af met een weldadige bubbelsessie in een van onze jacuzzi’s. In de zomermaanden recreëert u aan onze prachtige ligweide met entertainment en een verkoelend drankje. Het hele jaar door neemt u deel aan onze activiteiten en voelt u zich kerngezond. 

Zwembad De Nieuwe Hateboer heeft een eigen site: http://www.denieuwehateboer.nl/. Op deze site vind je alle informatie over zwembad De Nieuwe Hateboer.

Veilig en Schoon
Wij hebben goed opgeleide instructeurs die inhoudelijk verantwoorde programma’s verzorgen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zijn bijzonder trots dat wij het Keurmerk Veilig en schoon mogen dragen.

Zwemles
Op jonge leeftijd starten met zwemmen heeft vele voordelen. Niet alleen vergroot het gevoel van veiligheid, ook de band tussen ouder en kind wordt versterkt. Met de beste en leukste zwemlessen (ABC) in de regio raakt uw kind snel vertrouwd met het water. Vanaf het moment dat uw kind zelfredzaam is, kan het met vriendjes en vriendinnetjes spelen op de glijbanen en deelnemen aan het maandelijkse drukbezochte discozwemmen.

Bent je geïnteresseerd in het huren van (een deel van) het zwembad, dan kun je contact opnemen met de het zwembad: 046-4000212 of mailen naar welkom@denieuwehateboer.nl. Voor het huren van (een deel van) het zwembad gelden onze algemene voorwaarden.

Zwembad De Nieuwe Hateboer: Kom in beweging!


Zie onderstaande link voor onze huurvoorwaarden.